Blog Baru !
Tuesday, 31 January 2012 | 04:27 | 0 Comments

First entry nie aku nak berterima kasih lah dengan kawan aku sebab tolong editkan blog baru nie , kalau tunggu aku edit entah sampai sudah tak chantek punya . hehe >.< 
sebenarnya aku ade satu lagi blog , tapi blog tuh dah benggong siked tu yang rase macam nak buad baru !

Okeng bytheway , aku nak memperkenalkan diri aku . ehem2 XD 
Nama aku Suhaila Binti Razali , kalau kawan2 aku panggil sue jer . ringkas kan ! aku baru enambelas tahun , mude kan kan . hehe  tinggal kat kluang . anak jati kluang  , jati lah sangat . kperasan !
aku budak sains sukan . kau macam mane ?
macam belagakkan .hah tuh aku .

sekarang mase nak memuji diri . hehe >.<
seorang yang baik hati tapi garang bile disakitkan hati . harap paham !
pemalu sikit , pendiam sikit . cewaah .. kadang2 je lah , kalau dapat geng memang riuh sekampung .
aku tak suke memakse dan dipakse . kau pakse aku jage2 kau !
cepat sayangkan seseorang , ehem2 . k aku geddik!!
aku bole sayang berape ramai aku suke , tapi aku akan cinta seorang sahaje . kau jugak macam tuh kan :)
aku sayang orang yang sayang aku , cepat jemu !
buad mase sekarang ALREADY TAKEN 
kpenad , dah bace jangan lupe FOLLOW ME ! jumpe dekat entry yang laen okeng .

iloveyoureader











| Newer Post